fbpx

 

28.12.2021. godine Gold travel agency  je organizovala jednodnevni izlet na Skijalište 1600 u Kolašinu i novogodišnje darivanje za djecu iz JU Dječiji dom „Mladost˝ - Bijela.

 U akciji koju su  nazvali „GOLD TRAVEL AGENCY OD SRCA  ZA DJECU IZ DJECIJEG DOMA MLADOST U BIJELOJ“, sa željom da bude tradicionalna, ali ne i jedina, za djecu iz Doma i pratnju vaspitača organizovan je sadržajan izlet koji je podrazumijevao prevoz i cjelokupnu organizaciju na Skijališe 1600 u Kolašinu, a svima njima kao i ostaloj djeci iz te ustanove uručeni su pokloni od Gold travel agencije koji su sadržali zimski odjevni aksesoar. Uručeno je ukupno 100 poklon paketića.

“Akciju Gold travel agency podržali su Skijališta Crne Gore, DMS Development, Win travel, Lalatović travel i ski škola Snow flak, na čemu smo im izuzetno zahvalni.

Dječija radost i srećni žamor ispunili su prostor na Skijalištu 1600 danas, i tolika količina dječijih osmijeha i radovanja i ta neizmjerna ljubav koja je stigla na planinu rastjerala je čak i oblake. Djeca se najviše raduju snijegu i praznicima. Njihova radost je najveća satisfakcija za nas iz Gold travel agencije. Djeca su ustvari nama u Gold travel agenciji priredila nezaboravne trenutke i radost za pamćenje. Hvala im. Želja nam je da u album dječijih uspomena JU Dječiji dom „Mladost˝ - Bijela ovaj dan ostane lijep, srećan i nezaboravan”, kazali su iz Gold travel agency.

Na Skijalištu 1600 Gold travel agencija je priredila za djecu edukativno, sportski program, upoznavanje djece sa Skijalištem, ponudama, aktivnostima i sportovima, opremom za pojedinačne aktivnosti i sportove, oprobavanje aktivnosti koje su odgovarale njihovim željama i uzrastu pod nadzorom iskusnih instruktora i osoblja Gold travel agency tima i ski instruktora ski škole Snow flak, potom im je bilo na raspolaganju sankanje na običnim sankama, ali su uživali i u vožnji motornim sankama, prezentovana je oprema neophodna za tu aktivnost, kao i za hodanje na krpljama, a djeca su imala priliku da pohađaju i pokazni čas skijanja i oprobaju se i u tom sportu... Nakon aktivnosti na snijegu organizovan je ručak u restoranu „Troglava“ na skijalištu. Ogromni Sneško Bijelić napravljen dječijim ručicama ukrasio je skijalište, i djeca su ta čija je mašta bez granica.

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Jadranska magistrala broj 10, Bijela - Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
dom.bijela@gmail.com
mladost.bijela@usdz.me