fbpx

 

U organizaciji Zavoda za socijalnu i dječju zaštitu,  po standardima  ANSE (Association of National Organisations for Supervision in Europe), a uz finansijsku podršku UNICEF-a u Crnoj Gori dana 09.04.2021. godine održana je supervizija koju vodi savjetnica iz Zavoda za socijalnu i dječju zaštitu Nataša Gospić. Supervizijske grupe su formirane i započele svoj rad u martu 2020. godine , ali je zbog pandemije Covid 19 došlo do usporavanja rada . Grupa koju vodi Nataša Gospić je, iako u otežanim uslovima,  nastavila svoj rad  putem zoom platform.
Pored socijalne radnice naše Ustanove Gordane Krunić u radu grupne supervizije učestovali su: specijalni pedagog iz Centra za socijalni rad Berane, socijalna radnica iz Centra za socijalni rad Heceg Novi i  radno okupacioni terapeut  iz Zavoda “Komanski most” iz Podgorice.  
Supervizija kao neophodan  dio profesionalne nadogradnje i cjeloživotnog razvoja predstavlja značajan način unaprijeđenja kvaliteta rada sa korisnicima i ostvarivanja njihovih prava. To je specifičan oblik profesionalnog vođenja, učenja i razvoja. Supervizija primarno služi razvoju profesionalaca i organizacija iz kojih  dolaze.
Krajnji cilj je pružanje kvalitetnih usluga korisnicima.

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Bijela bb, Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
mladost.bijela@usdz.me