fbpx

 

U okviru projekta „Treniraj kao šampion“, u ponedjeljak, 12. jula  potpisan je  ugovor o saradnji i najavljeno održavanje prvog Ljetnjeg košarkaškog kampa za djecu u Luštici Bay.

Početak saradnje Luštica Bay sa Vladem Divcem obilježava organizacija Ljetnjeg košarkaškog kampa za djecu, koji će se održati od 2. do 8. avgusta, na novootvorenom košarkaškom terenu u naselju Central Luštica Bay. , a ovaj  jako značajan kamp  će pohađati i štićenici Dječjeg doma “Mladost” u Bijeloj.

„Divan je osjećaj kada udružujemo snage da djecu usmjerimo na sport kao jedan od najboljih načina za podsticanje druženja i razvoja mladih. Iz sopstvenog iskustva, mogu djeci prenijeti poruku da posvećenost i upornost, uz talenat i pravi timski rad u dobroj ekipi, u sportu donose izuzetna postignuća koja čovjeka ispunjavaju velikim ponosom“, kaže Vlade Divac. Jedan od najomiljenijih sportista sa naših prostora dodaje da sa zadovoljstvom želi da pomogne djeci iz okolnih mjesta koja čine prve korake na novom košarkaškom terenu naselja Luštica Bay, gdje sa porodicom provodi veliki dio ljetnje sezone.

Košarkaški kamp je dio projekta podrške Luštice Bay razvoju sporta u lokalnoj zajednici, pod nazivom „Treniraj kao šampion“. Ovaj kamp će svake godine tokom ljeta okupljati djecu uzrasta od 8 do 13 godina i od 14 do 18 godina, odnosno osnovce i srednjoškolce. U kampovima će biti angažovani profesionalni treneri iz Eurolige, kao i drugi gostujući treneri.

„Čast nam je što smo danas ovdje. Djeca su srećna što im je Luštica Development omogućila da budu među prvima koji će učestvovati u košarkaškom kampu „Treniraj kao šampion“. To je prilika da jačaju svoje psihofizičke vještine, ali i da steknu nova prijateljstva“, kazala je direktorica Dječijeg doma „Mladost“ u Bijeloj, Vesna Zlatković.

Potpisivanje ugovora je “ovjereno” prvim koševima koje su nakon zvanične ceremonije na novoizgrađenom terenu, uz proslavljenog košarkaša, ubacivali predstavnici kompanije Luštica Development, juniori “Teoda”  i štićenici Dječjeg doma, pored druženja sa vršnjacima, djeca su  imala priliku da obiđu i golf teren i oprobaju se i u tom sportu uz instrukcije profesionalnog trenera golfa. Radujemo se budućoj saranji i zahvaljujemo još jednom na divno provedenom danu.

 

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Bijela bb, Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
mladost.bijela@usdz.me