Štićenici/štićenice  Dječjeg doma “Mladost”, zajedno sa šest stručnih radnika/ saradnika i dvije medicinske sestre boravili su  7 dana u Dječjem odmaralištu na  Ivanovim koritima u period od 17.07. do 24.07. 2021. godine. Djeca svake godine u zimskom i ljetnjem periodu  borave na Ivanovim koritima i to je već postala tradicija koja traje poslednjih nekoliko godina.

Djeca su boravak u odmaralištu provela u  aktivnosima prilagođenim njihovim potrebama i željama. Svakodnevno su organizovane aktivnosti u skladu sa vremenskim prilikama (organizovani kvizovi znanja ,muzički kvizovi, animiranje djece crtanim filmovima, oraganizovane muzičke karaoke i večeri za zabavu (žurke), dnevne šetnje, slobodna igra na igralištu,sportske aktivnosti, posjeta vidikovca vožnjom vozićem.  Ovakav vidi putovanja koji nudi različite sadržaje podstiču i razvijaju kod djece  interesovanja, radoznalost, samostalnost, druženje itd.

Djeca su se vratila zadovoljna provedenim vremenom tamo a nekoliko njih je svoja zapažanja i osjećanja prenijelo i na papir, koje možete pogledati na fotografijama u prilogu.

 

 

AKO ŽELITE DA DONIRATE?

Iskoristite priliku budite humani

Kontakt

ADRESA
Bijela bb, Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
mladost.bijela@usdz.me