fbpx

Povodom Međunarodnog dana djeteta, predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić je u   subotu, 20. novembra 2021. godine, posjetio   Dječji dom “Mladost” . Uz premijera bili su  i njegovi savjetnici - savjetnica za manjine Maida Gorčević i savjetnik za medije Ananije Jovanović.
Vrijeme provedeno u Domu  predsjednik Vlade iskoristio je  za druženje i razgovor sa djecom, kojoj je uručio poklone.
Premijer Krivokapić je takođe  razgovarao i sa rukovodstvom Doma sa ciljem upoznavanja rada  servisa  i usluga  koje Dječji dom  pruža djeci, uz isticanje važnosti primjene, poštovanja i razvoja dječjih prava prema Konvencijama UN ali i o izazovima i problemima sa kojim se suočavaju u radu.
"Hvala na svemu što činite za ovu djecu. Ova ustanova je od početka pokazala svoju potrebu i opravdanost. Obaveza svih nas je da djeca rastu srećna, zadovoljna, jer jedino takva djeca su garant dobre države", kazao je Krivokapić.
Krivokapić je istakao da će Vlada zajedno sa Ministarstvom finansija i socijalnog staranja pružiti podršku i pomoć u cilju prevazilaženja problema i poteškoća sa kojima se zaposleni susreću u svom radu jer nam je svima isti cilj, borba za što bolje, sigurnije i kvalitetnije odrastanje i razvoj djece.

Kontakt

ADRESA
Jadranska magistrala broj 10, Bijela - Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
dom.bijela@gmail.com
mladost.bijela@usdz.me