Прокат автомобилей в Черногорииsmjestaj ulcinj

Posjeta gospođe Afsan Kan, direktorice UNICEF-a

Posjeta gospođe Afsan Kan, direktorice UNICEF-a za Evropu i centralnu Aziju Imali smo izuzetnu čast i zadovoljstvo da nas je dana 25.05.2018. godine posjetila delegacija na čelu sa g-đom Afsan Kan, direktoricom UNICEF-a za Evropu i centralnu Aziju, g-din Osama Mekvin Kogali, šef predstavništva UNICEF-a za Crnu Goru i gospodin Goran Kuševija, direktor Direktorijata za socijalnu i dječju zaštitu MRSS sa saradnicima.


Read More...

Sa PONOSOM, obavještavamo

Sa PONOSOM, obavještavamo posjetioce našeg sajta, da je štićenica Doma JOVANOVIĆ  SNEŽANA 29.08.2017.godine završila fakultet sa prosječnom cjenom 9,70  .03.2018.godine proglašena za STUDENTA GODINE, FILOZOFSKOG FAKULTETA U BANJA LUCI, studijski program predškolskog vaspitanja.


Read More...

Donacija porodice Karić

  Neizmjerno smo zahvalni porodici Karić na uručenoj donaciji, a isto tako impresionirani velikom i nesebičnom pažnjom ovih divnih ljudi spremnih da pomognu svima kojima je pomoć potrebna.


Read More...
012

Posjeta gospođe Afsan Kan, direktorice UNICEF-a

  • PDF

Posjeta gospođe Afsan Kan, direktorice UNICEF-a za Evropu i centralnu Aziju

Imali smo izuzetnu čast i zadovoljstvo da nas je dana 25.05.2018. godine posjetila delegacija na čelu sa g-đom Afsan Kan, direktoricom UNICEF-a za Evropu i centralnu Aziju, g-din Osama Mekvin Kogali, šef predstavništva UNICEF-a za Crnu Goru i gospodin Goran Kuševija, direktor Direktorijata za socijalnu i dječju zaštitu MRSS sa saradnicima.

Direktor Doma, Vladimir Delić, je predstavio našu Ustanovu i u kratkim crtama , a sa posebnim akcentom osvrnuo se na plan transformacije po kojem se od novembra 2015. godine pored postojećeg rezidencijalnog smještaja  funkcionišu četiri servisa pomoći i podrške za život u zajednici, savjetodavno – terapijske i socijalno – eddukativne usluge i to:

- Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju;

- SOS nacionalna telefonska linija;

- Pruhvatilište za djecu žrtve nasilja u porodici;

- Prelazna stambena jedinica

 

Poslije prezentacije delegacija je obišla Ustanovu, a po povratku dobili smo i zvaničnu pohvalu  za visoku profesionalnost u radu od uvažene delegacije, koja nam se ujedno i zahvalila sa nadom da će se saradnja nastaviti.

Last Updated on Wednesday, 13 June 2018 13:38