fbpx

Dvadeset štićenika/štićenica Dječjeg doma “Mladost” u pratnji stručnog saradnika i medicinske sestre, bili su učesnici košarkaškog  kampa u Kolašinu. KK je trajao od 9-og do 15-og jula 2021. Godine u organizaciji naših poznath  košarkaških  asovova  Vlada Šćepanović i Sava Đikanović.

U kampu su učestvovali dječaci  i djevojčice uzrasta od 9-18 godina, a  svi polaznici kampa radili su u grupama po posebno namijenjenom programu.

 Ovaj specifičan program kampa namenjen je za igrače sa idejom da se u jednom kratkom vremenskom intervalu maksimalno unaprijede određeni elementi u igri košarkaša, a da se  kroz  zabavu, igru i druženje među polaznicima kampa stvaraju nova prijateljstva.

Mora se naglasiti da je kamp organizovan po savremenim koncepcijama stare jugoslovenske škole, sto podrazumijeva intezivan i programiran režim stručno vođenog košarkaškog treninga kako bi polaznicima bili obezbijeđeni ne samo kvalitetan trening vec i razvoj kompletne sportske košarkaške ličnosti.

Djeca su radila po dnevnom rasporedu aktivnosti: ustajanje, doručak , jutarnji trening ,slobodne aktivnosti ,ručak, obavezan popodnevni odmor, večera, takmičenje i utakmice, analiza dana, projekcija sportiskih filmova,timske aktivnosti.

Pored obaveznog treninga, djeca su imala i niz drugih aktivnosti kao što su  relaksacija na bazenu hotela Bjanka, zatim džip safari na Bjelasici kao i  posjetu  Eko katuna Damjanović.

 

 

Kontakt

ADRESA
Jadranska magistrala broj 10, Bijela - Herceg Novi, Crna Gora
TELEFON
+38231671042, 031671443
EMAIL 
dom.bijela@gmail.com
mladost.bijela@usdz.me